Abbey Road - Let it be billetter

Bliv fan

En række danske topsolister og musikere hylder, og fortolker The Beatles i en helt igennem forrygende koncert, der fejre 50 året for det sidste album fra gruppen i 1970.
Du kan opleve: Jimmy Jørgensen, Dicte, Steffen Vestmark og Bjørn Fjæsted og et 5 mand stort band spille de gamle The Beatles numre.

Det i særklasse velspillende backingband, under ledelse af kapelmester Kennet Lauridsen, kan uden overdrivelse betegnes som et af Danmarks bedste backingensembler. Bandet er sammenspillet gennem flere Woodstockkoncerter, og det musikalske niveau er fra allerøverste hylde, når solister og musikere i et eminent sammenspil fortolker arven fra THE BEATLES. Publikum kan se frem til en musikalsk oplevelse af de store.

Trods voksende uenighed i gruppen enedes man i 1969 om at spille en uannonceret koncert fra toppen af Apple-studiet i London. Koncerten fandt sted 30. januar 1969. På grund af klager fra naboerne stoppede politiet koncerten i utide, men en række numre blev optaget, og nogle af disse blev siden udgivet på blandt andet Let It Be.

LET IT BE
Let It Be albummet blev udsendt 8. maj 1970, men en stor del af materialet var indspillet allerede i januar 1969, altså før indspilningen af Abbey Road, men da med- lemmerne af gruppen generelt var utilfredse med musikken, blev det i første omgang skrinlagt.
I foråret 1970 fik produceren Phil Spector imidlertid adgang til båndene, og han omarrangerede og omproducerede noget af musikken, så resultatet blev det album vi kender som Let It Be.
Albummet blev oprindeligt påbegyndt som “the Get Back project”, med den tanke at bringe gruppen tilbage til deres rødder.

ABBEY ROAD

Abbey Road er titlen på det ellevte album af The Beatles, som blev udgivet den 26. september 1969. Sangene på albummet var de sidste som gruppen indspillede, men blev alligevel kun deres næstsidste album.

Albumcoverets foto viser de fire beatler, der krydser Abbey Road i det berømte fodgængerfelt. John, Paul og Ringo var til lejligheden iført designertøj af den wal- isiske designer Tommy Nutter. George gad dog ikke det pjat, og var klædt i cow- boytøj fra top til tå. Nutter lavede senere tøjet til Jack Nicholson i The Batman.

Det var slet ikke meningen at albummet skulle hedde Abbey Road. Under, og efter indspilningen blev det overvejet at kalde det “Everest” efter de cigaretter studieteknikkeren Geoff Emerick røg under indspilningen. Der var snak om at flyve gruppen til Nepal for at tage billeder, men det endte med den simplere løsning, at tage et billede lige uden for studiet - og deraf titlen.

Abbey Road - Let it be datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Abbey Road - Let it be i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger