Adventus billetter

Bliv fan

Ensemblerne Via Artis Konsort og Alamente spiller en udadvendt og stemningsfuld julekoncert i de skønne lokaler på Filosoffen.

ADVENTUS er Via Artis Konsorts juleprogram med middelaldermusik. Der er skrevet ufattelig megen smuk musik til julehøjtiden, og middelalderens julemusik har en helt særlig festlig, stemningsfuld og folkelig karakter. Det er ikke tilfældigt at mange af vores smukkeste julesalmer netop stammer fra perioden før reformationen.

AMBROSIUS er Alamentes program med musik til tekster af den fynske kunstersjæl Ambrosius Stub. Tidsmæssigt er vi i midten af 1700-tallet. Musikken er herlig blanding af klassisk og folkemusik, smukke barokarier, livlig dansemusik fra fynske spillemandssamlinger og stemningsfuld julemusik fra perioden.

ENSEMBLERNE
Via Artis Konsort er et professionelt tidlig musik-ensemble, dannet i 2006. Ensemblets ambition har fra starten været at udfordre både det “klassiske” koncertpublikum og det publikum, der normalt ikke finder vej til klassiske koncerter. Via Artis Konsort har spillet mere end 400 koncerter i ind- og udland. I de seneste år har ensemblet medvirket i en række anmelderroste musikdramatiske forestillinger, senest kammeroperaen 'Andersens duende'.

Via Artis' koncerter er flere gange blevet transmitteret i radioen, blandt andet de nationale klassiske radiokanaler i Belgien, Spanien og Danmark, senest P2 koncerten i Danmarks Radio med barokprogrammet 'Sangbogen fra Eldorado'.
Mere info: https://musica.nu/om/via-artis-konsort

Alamente består af professionelle koncertmusikere med forskellig baggrund i klassisk musik og folkemusik. Navnet "Alamente" er en afledning af et italiensk begreb "musica alla mente", dvs. musik "fra hovedet" i modsætning til noteret musik. Alamente ensemble formidler et repertoire fra dér hvor den klassiske musiks domæne smelter sammen med andre sameksisterende genrer som populær- og folkemusik.

Adventus datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Adventus i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger