Aerosmith billetter

Bliv fan

Aerosmith aflyser Europaturné

Aerosmith aflyser Europaturné

Det er med stor beklagelse, at Rock Under Broen meddeler, at den længe ventede koncert med Aerosmith i Middelfart 2022 bliver aflyst. (Det er ikke Rock Under Broen 2022 der er aflyst – men koncerten med Aerosmith der skulle have været samme sted ugen efter).

Selvom Danmark i morgen siger farvel til coronarestriktionerne, der har gjort det svært for kultur- og oplevelsesindustrien, har amerikanske Aerosmith besluttet at aflyse den Europatour i juli 2022, der skulle have sendt det berømte band til Middelfart.

Aerosmith er ulykkelige over situation, der skyldes den fortsatte usikkerhed med forskellige regler og restriktioner hen over Europa.

- Vi må desværre meddele, at vores Europaturné, som skulle have fundet sted i juni og juli 2022 er aflyst. Vi har løbende holdt øje med den igangværende Covid-19 situation og med usikkerhed omkring rejselogistik og fortsatte restriktioner i de forskellige lande, står det desværre klart, at det ikke er muligt for os at spille vores sommerkoncerter i Europa. Vores fans helbred og sikkerhed er vores førsteprioritet! Vi vender tilbage og håber at se alle snart. Indtil da, pas på hinanden, og vi er virkelig kede af det, lyder det fra Aerosmith.

Det er et chok for alle omkring Rock Under Broen, der har stået for planlægningen, og den kommende kæmpekoncert, og det berører alle involverede dybt.

- Vi er utrolig kede af det. Vi modtog meldingen kort før middag i dag, og må offentliggøre det nu til aften. Det kommer som et chok. Vi har naturligvis forståelse for den sundhedskrise, der har hærget hele verden, men også at den er på retur, og særligt i Europa ser ud til at udfases som samfundskritisk sygdom, derfor er det ekstremt ærgerligt, at vi ikke kan byde velkommen til Aerosmith til sommer, siger Bent Frandsen fra Rock Under Broen.

Et stort antal mennesker har hjulpet, støttet og gjort det muligt at få Aerosmith til Danmark. Og på trods af chokket vil holdet bag Rock Under Broen kæmpe videre for at få de store navne til egnen:

- Først og fremmest så vil jeg gerne sige tak til de mange mennesker, der har knoklet for, at dette overhovedet blev muligt. Det gælder frivillige, sponsorer, organisationer, foreninger og kommune. Derfor gør det også ondt, at det ikke bliver til noget alligevel. Vi har brugt mange måneder, dage, uger og timer på at gøre koncerten med Aerosmith til den største koncert i Middelfart nogensinde. Så jeg er virkelig ked af det, men der er altså ikke noget at gøre. Vi vil naturligvis arbejde videre på fortsat at give hele området, ja Danmark store koncertoplevelser under broen, så det er absolut ikke sidste gang, at vi vil komme med store nyheder, slutter Bent Frandsen.

Hvis du har købt billet ved Billet.dk, så vil du indenfor en uge modtage en mail med information om, hvordan refundering af billetter kommer til at forløbe. Hold øje med din mail og dit spam/junk filter.

Aerosmith datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Aerosmith i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger