Aerosmith billetter

Bliv fan

AEROSMITH + SUPPORT: RIVAL SONS + ELECTRIC GUITARS

Til sommer spiller Aerosmith deres eneste koncert i Norden, når de indtager Middelfart med deres udødelige hits 17. juni 2021. Med sig har de det amerikanske rockband Rival Sons, der sammen med danske Electric Guitars skal stå for opvarmningen.

Se FAQ/Ofte stillede spørgsmål om koncerten her.

Friske fra deres vanvittig populære og rekordsættende Las Vegas residency Deuces are Wild drager Aerosmith på en eksklusiv Europa tour til næste år. Danskerne kan derfor godt begynde at glæde sig til at opleve de amerikanske superstjerner live på Rock Under Broen pladsen til sommer.

Som support medbringer de amerikanske rock-mastodonter Rival Sons, der tidligere har spillet support for The Rolling Stones, Black Sabbath, AC/DC og Kiss. Rival Sons laver vital og hårdtslående blues-rock, der trækker tråde til legender som Led Zeppelin og The Doors. Bandet udgav sidste år deres sjette album Feral Roots, som blandt andet bragte dem på tour i Europa.

Det danske support-islæt står Electric Guitars aka super-guitaristerne Mika Vandborg og Søren Andersen for, og sørger for bølgebrus i Lillebælt med deres overflødighedshorn af rockguitarriffs. Bandet udgav sidste år deres første live-album 10 SONGS 10 CITIES, som de besøgte landets spillesteder med.
Til sommer besøger Electric Guitars Middelfart i selskab med Rival Sons, hvor de sørger for at varme det danske publikum, inden de legendariske rock-veteraner Aerosmith indtager scenen.


AEROSMITH + SUPPORT: RIVAL SONS + ELECTRIC GUITARS
21. JULI 2020 – ROCK UNDER BROEN PLADSEN, MIDDELFART
BILLETSALGET ER STARTET
BILLETPRIS: 695,00 + gebyr


Aerosmith datoer og billetter

tor 16 jun 2022 16:00

Pladsen under Lillebæltsbroen, Middelfart

Køb billet

tor 16 jun 2022 16:00

Pladsen under Lillebæltsbroen, Middelfart

Aerosmith VIP

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger