Alan Haynes - Texas (US) billetter

Bliv fan

ALAN HAYNES, Austin, Texas (US)

’Alan Haynes play guitar as easy as he breathes’, skrev en koncertanmelder engang. Men ikke alene spiller han guitar, ligeså ubesværet som han trækker vejret, han spiller også nærmest ligeså meget guitar, som han trækker vejret. For selvom en koncert nemt kan være op mod tre timer non-stop, TEXAS STYLE, kan man sagtens finde ham med guitaren i hænderne, på hotelværelset bagefter. At han derfor nærmest er blevet ét med sin guitar, kommer tydeligt til udtryk når han står på scenen, hvor hans autenticitet, sjælfulde sang, og nærmest overjordiske virtuositet, tryllebinder selv det mest kræsne publikum - og mangt en guitar kollega.

En ’guitaristernes guitarist’, der nævnes i flere interviews som et ’must hear’. Det, af så forskellige notabiliteter som Robert Cray og Jeff Beck, ligesom han adskillige gange har stået på scenen med de allerstørste. Stevie Ray Vaughan, Albert King, Buddy Guy, Albert Collins, Otis Rush, og ikke mindst Johnny Winter, som han tillige har indspillet med, og erklærer som sin største inspirationskilde. Noget der særligt høres på Alan Haynes’ sjælfulde vokal.

Han turnerer gerne i Europa en gang om året, og har nærmest haft Danmark som sit andet hjemland, de sidste tyve år. De sidste ti år, tilmed haft en fast dansk rytmegruppe, bestående af Mads ’Tiny’ Andersen på trommer og Henrik Poulsen på bas. Danmark har derfor været den naturlige base, hvorfra han har turneret Europa tyndt, og plejet sin trofaste fanskare af utrættelige ’guitar aficionados’ og ’Hayniacs’.

Alan Haynes - Texas (US) datoer og billetter

fre 16 okt 2020 22:00

Spillestedet Harders, Svendborg

Aflyst

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger