Alene i Vildmarken - Foredrag med Mette Mortensen billetter

Bliv fan

Hør Mette fortælle om sine helt personlige oplevelser under opholdet i den norske vildmark og om hvorfor hun valgte at deltage. Om hendes kampe, udfordringer, prioriteringer og om det store savn til familien og børnene. Om følelsen af ensomhed, isolation, taknemmelighed og ikke mindst om hendes store udfordring med at få mad nok. Du vil i foredraget finde svarene på, hvordan og hvorfor hun brugte alle sine kræfter på at etablere et stabilt, tørt og trygt hjem ved Salsvatnet, og hvordan hun håndterer områdets vådeste september i 10 år.

”Om jeg er blevet et bedre menneske? Tja… måske på nogle punkter. Under hele opholdet i vildmarken var det essentielt og vigtigt for mig, at opretholde et mentalt overskud – også når jeg var udfordret. Derfor brugte jeg dagligt tid og ressourcer på lidt selvforkælelse med god anretning af maden, fodbad, vandreture og mindre håndværksprojekter. På den måde kunne jeg holde de negative tanker, ensomheden og kedsomheden for døren og finde glæde ved hver dag i vildmarken. Det har været en kæmpe oplevelse og jeg har fået så meget godt, og mere til, med mig hjem”

Foredraget er for alle som er nysgerrig på naturen og på de fysiske og psykiske reaktionsmønstre der kommer til overfladen når vi er sultne, kolde, alene og udfordret. Det er en utrolig givende, ærlig og spændende fortælling med mange små fif og tricks til, hvordan du kan klare dig alene i den norske vildmark.

Alene i Vildmarken - Foredrag med Mette Mortensen datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Alene i Vildmarken - Foredrag med Mette Mortensen i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger