Alex Jønsson Trio billetter

Bliv fan

Alex Jønsson: guitar
Jens Mikkel Madsen: bas
Andreas Skamby: trommer

"I’m not sure what it is with these young Danes but for me they are hitting the sweet spot at the moment” skrev den engelske musikblog The Jazzbreakfast om Alex Jønssons musik, som er udgivet på flere CD'er.
Den seneste Heart Of Gold er optaget ved en intimindspilning foran et publikum i en dagligstue midt i Århus. Her er virkelig tale om et lille musikalsk guldhjerte, hvorfra der strømmer fritsvævende, lyse og fjerlette kompositioner, men som livet selv er de ikke uden stikkende torne.

Jønsson, Madsen og Skamby drager med eftertænksomhed, en god portion nærvær og intimitet sammen på en mission. De lytter efter ridser, rytmer og reaktioner, som kan føre dem på sporet af noget større.

Alex Jønsson har intet mindre end 7 nomineringer bag sig ved Danish Music Awards bl.a. som guitarist i I Think You're Awesome, hvor også aftenens bassist og trommeslager befinder sig. Dette band har de sidste par år været helt fremme på den danske jazzhimmel med totalt pakkede koncerter i det ganske land, bl.a. i Giant Steps. Nu er de tre eftertragtede talenter så tilbage i nye klæder.

www.giantsteps.dk

Alex Jønsson Trio datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Alex Jønsson Trio i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger