Amin Jensen billetter

Bliv fan

Komikeren og entertaineren startede som taxichauffør / dørmand / massør / vinduespudser / gaffeltruckchauffør og har den dag i dag, udviklet sig til en af Danmarks største komikere. Han har været med helt fra stand-uppens spæde start i Danmark i begyndelsen af 90’erne. Han har siden hen udviklet sig til Entertainer og Opera sanger og er den eneste i verden der laver den kombination af “Comedy & Opera”.

Amin Jensen, der i sommeren 2011 cyklede til Paris med Team Rynkeby, stillede sig selv tre udfordringer: Først ville han bestige Afrikas højeste bjerg. Dernæst vil han cykle

til Paris med Team Rynkeby. Og endelig vil han svømme over Øresund til Sverige.

De 2 første udfordringer kan Amin nu vinge af, efter det lykkedes ham at nå toppen af Kilimanjaro i slutningen af september 2010 og komme til Paris med Rynkeby Juli 2011.

Dermed er han den tungeste mand, der nogensinde har nået toppen af det 5.895 m høje bjerg. Og har sat verdensrekord..

Amin er entertainer, mere end han er stand-up komiker. For selvom han er et produkt af den danske stand-up genre, så har han formået at udvikle sig og benytter sig i dag af alle sine talenter, hvad enten det gælder som komiker, parodist eller som Opera sanger.

Når Amin laver sine rammende parodier, sjove livs-betragtninger eller gennemhuller simple hverdags ting, får han det til at blive hyldene morsomt. Amin går altid til grænsen, men aldrig over. Han går altid efter bolden og ikke efter manden.

Har man først oplevet Amin Jensen for fuld udblæsning med sin store stemme, og hans utrolige timing, kan man ikke gøre andet end at overgive sig.

Amin er på en gang utrolig morsom og charmerende, og utroligt elegant og det er netop det der kendetegner Amin Jensen.

Amin Jensen er gennem-musikalsk og spiller på mange instrumenter, nogle gange samtidig. Amin Jensen er også en af de få entertainere der selv skriver sin tekst og musik.

Alle kender Hit Med Sangen, der selv i genudsendelserne lå nr. 1 på top 20 i seertal. Dette er nok en af de eneste gang i TV-historien det er sket. Amin er også flere gange blevet kåret som årets TV-vært. Blev kåret i 2003 som årets kunstner og fik den gyldne Mic.

I sommeren 2003 debuterede han som Revy Skuespiller og høstede også der fantastiske anmeldelser. I 2005 var Amin på turné med sit nyeste show ”Blæs På.dk”. Her fik han top anmelders fra landes aviser.

I foråret 2008 spillede Amin rollen som Keld i musicalen ”Olsen Banden”, og i efteråret 2008 var han på turné i landet med sit

15 års jubilæums show ”Stort II”. I foråret og efteråret 2010 var Amin på turné med sit nye show ”Fyrre – Fit og Fattig”.

I starten af 2013 Spillede Han John Silver i Sebastians, Skatteøen i Vejle.

I efteråret show. Comedy Vs. Opera. Hvor Amin har 20 års jubilæum.

Oplev ham intimt på de skrå brædder med en bred vifte af hans bedste numre samt nye ting, for Amin laver hele tiden om og nyt materiale. Der er ikke 2 aftener der er ens…

Amin Jensen datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Amin Jensen i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger