Anders Søndergaard - ÆGTE billetter

Bliv fan

På dette kursus får du inspiration, indsigter, viden og redskaber til at blive autentisk og effektiv med dig selv, dine relationer og de situationer du er i, så du kan forløse dit potentiale og udleve dine drømme for dit arbejdsliv

Skab større succes i dit arbejds(liv) ved at spotte dine blindspots

Alle mennesker har områder i sig selv som de ikke er bevidste omkring. Disse områder kaldes blindspots. Blindspots kan både rumme begrænsninger der forhindrer din udvikling og fastlåser fremtiden. 

Blindspots kan også rumme ubevidste og uforløste potentialer og ressourcer i form af passion, talent, drømme, kreative ressourcer, intuation, samt bevidsthed på din autentiske kerne der kan udvikle dig og forvandle fremtiden.

Gennem kraftfulde øvelser arbejder du med at gøre det usynlige synligt  og spotte de blindspot-områder i dig selv, der både rummer begrænsninger og potentialer i relation til dit arbejds(liv).

Du undervises i effektfulde redskaber til at omsætte din nye bevidsthed på dine blindspots til udvikling af dit personlige lederskab, så du bliver mere autentisk og effektiv i din evne til at forløse dit potentiale, realiserer dine mål, og skabe nye og bedre resultater.

Kurset afholdes 09.00 -17.00 og inkluderet i prisen er materialer, let frokost, kaffe, the, frugt

Dit udbytte

Dette kursus er perfekt til dig der ønsker:

Viden, bevidsthed og motivation til at præstere fra det højeste niveau i dig selv på en autentisk og effektfuld måde.

Indsigter, inspiration og effektfulde redskaber til at forløse dit potentiale og udleve de drømme du har for dit arbejdsliv.

En konkret handlingsplan for de vigtigste autentiske mål du vil gå hjem og realisere i dit arbejds(liv)

Viden og teori om psykologien i autencitet og hvorfor det er nøglen til at skabe trivsel, mening og  high performance i dit arbejds(liv)

Giv dig selv en fantastisk dag og en stærk oplevelse, der vil røre din sjæl, begejstre dit hjerte, udvide dit mindset og inspirerer dig til at forløse dit potentiale og udleve dine drømme

Om Anders Søndergaard

Din underviser på kurset er Anders Søndergaard. Anders er foredragsholder, facilitator og transformativ coach indenfor udvikling af bevidst lederskab i mennesker. Anders har gennem de sidste 15 år studeret og arbejdet med personlig udvikling, high performance psykologi og spiritualitet, med det formål at finde, samt udvikle løsninger der skaber dyb transformation og frigørelse af menneskers fulde potentiale i deres arbejds(liv). Du kan læse mere om Anders´s baggrund på www.anderssondergaard.

Anders Søndergaard - ÆGTE datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Anders Søndergaard - ÆGTE i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger