Anderskov-AC-Høyer Temporal Allusions billetter

Bliv fan

Jacob Anderskov: klaver
Anders "AC" Christensen: bas
Jakob "Lilfar" Høyer: trommer
 
Den internationale presse har gentagne gange udråbt pianisten og komponisten Jacob Anderskov som musikkens fornyer. Han bevæger sig let og elegant rundt i grænselandet mellem jazz, folklore, klassisk, improvisation og ny kompositionsmusik. Den særdeles produktive musiker, der er modtager af adskillige priser, har kunnet opleves i en lang række enestående konstellationer.

Sidst Anderskov besøgte Giant Steps var det med projektet Resonance, hvor han boltrede sig med en række klassiske musikere. De flotte poetiske kompositioner herfra blev i 2018 nomineret til Nordisk Råds Musikpris.

I dette forår sætter Jacob Anderskov så et nyt musikalsk skib i søen med fuld support fra to af dansk musiks markante navne bassisten AC og trommeslageren Jakob Høyer. Trioen kommer vidt omkring fra Bud Powell og Velvet Underground over Brahms til Fats Waller, Duke Ellington og Bloody Valentine. Udtrykket er sitrende enkelt, og sammenspillet slår gnister.  Det er spritnyt og urgammelt, det er spirituelt og fængende.

Anderskov-AC-Høyer Temporal Allusions datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Anderskov-AC-Høyer Temporal Allusions i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger