Andreas Odbjerg billetter

Bliv fan

At Andreas Odbjerg er et af Danmarks allerstørste sangskrivertalenter lige nu, kan man ikke fornægte. Han er en mester udi poppens verden.

Talentet er eksempelvis mundet ud i kæmpehittet, ”Paris” med Lord Siva og Malte Eberts, ”Rather Be”. Også Ankerstjerne, Drew Sycamore, Ericka Jane, Elias Boussnina og Patrick Dorgan har det tilfælles at have nydt godt af Andreas’ lyriske formåen på deres udgivelser.

Singlen "Føler Mig selv 100" har Andreas Odbjerg selv oplevet succesen. Nummeret lå top10 på den danske airplaychart, og har været et kæmpe radiohit og streamingmæssigt har nummeret også været Odbjergs største succes til dato – så stor at den faktisk har rundet de 7.500.000, og nu er gået platin.

Andreas har yderligere med hans seneste single ”i morgen er der også en dag” taget Danmark med storm, og ikke mindst med omsorg. Han rammer lige ind i hjertet, og berører de svære følelser og ensomheden, som Covid-19 pandemien kan medføre, og bliver vores allesammens bedste ven.

Forrige single den fremragende ”Penge Ind Penge ud”. En smeltedigel af et nummer der leder tankerne hen på både disco og house, og som yderligere har været P3s UU.

Andreas er aktuel med sin debut EP ”Lance Armstrong” og en udsolgt debuttour.

Odbjerg siger selv om sin EP:

”Lance Armstrong er for mig symbolet på det det fulde menneske legemliggjort med alt hvad det indebærer af snyd, storhed, talent og gode intentioner - det er utopi at udgive et musikalsk værk der rummer det fulde menneske, men drømmen her var at lave noget der som minimum rummer mere end en ensidet Andreas Odbjerg. Musikken er mig ud i alle afkroge fuld af både (Lances) storhedsvanvid, usikkerhed, grin og gråd. Især humoren har været vigtig for mig at få integreret, da det for mig kan virke som om at man som artist i 2020 helst skal være enten seriøs eller “for sjov”. Mit liv er begge dele og det er sangene også. Det handler om ikke at have nogle penge, men bruge dem alligevel, om at føle sig uendelig forbundet til et andet menneske, om ikke at ville blive voksen selvom man er fyldt 30 og ikke mindst om at give slip på den allestedsværende kontrol der så gerne vil farve ens valg. Musikalsk er det organisk afstemt med tydelige tråde trukket tilbage til slut 70’erne og start 80’ernes disco og soul. Andre steder på EP’en er sounden mere introvert, uperfekt og minimalistisk ala King Krule og Frank Ocean.”

Andreas Odbjerg datoer og billetter

ons 28 jul 2021 16:00

Krøyers Have, Svendborg

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger