Anne Hjernøe billetter

Bliv fan

 

De fleste kender nok Anne Hjernøe for de mere end hundrede tv-programmer fra både nær og fjern, hvor Anne har lavet tv om mad fra sit eget køkken men også fra Spanien, New York og det smukke danske sommerland. I sine foredrag tager Anne afsæt i de mange madoplevelser og tager deltagerne med bag kulissen af tv-produktioner, kogebøger, og gastronomiske rejser. 

Foruden at holde foredrag driver Anne Hjernøe også sin egen virksomhed AnneMad ApS, hvor hun arbejder med tv-produktion, kogebøger, fødevareudvikling, opskriftsudvikling, gastronomiske rejser, foredrag, undervisning og workshops. Anne Hjernøe er uddannet inden for journalistik, pædagogik, kommunikation og retorik.

Gennem de sidste mange år har Anne Hjernøe arbejdet med mad på alle niveauer. Hun har udgivet et hav af kogebøger om blandt andet børnemad, syltning, kryddersnaps, tapas, grøn mad, mad mod kræft, og så alle de velkendte små retter fra hele verden.

 

  • Vil du gerne have inspiration til en sundere og stærkere hverdag? Vil du blive bedre til at få smagen ind i dit måltid, så du bliver ordentlig mæt? Vil du have tips, tricks og idéer til at komme af med de overskydende, flæskepuder? Begynder slidgigten at gnave lidt i knæene?
  • I dette meget personlige og underholdende foredrag fortæller Anne Hjernøe om, hvordan hun selv slap af med de overflødige kilo, der havde sneget sig på efter nogle travle år i madens tjeneste. Her er ingen løftede pegefingre, men plads til alle der drømmer om et sundere og lettere liv.
  • Der vil være fokus på: Smag/grundsmage & smagsoptimering af måltidet, vigtigheden af måltidets- og råvarernes konsistens, måltidssammensætninger, brug af råvarer, sæsonens grønt, fisk & kød, motivationsfaktorer, hvordan man får balance i sin hverdag, uden at sige nej til alt det sjove, tips & tricks og plads til alle de spørgsmål du vil stille

Anne Hjernøe datoer og billetter

ons 26 feb 2020 19:00

Borgerforeningen Kulturhus Svendborg, Svendborg

Anne Hjernøe - STÆRK, let og MÆT

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger