Artved-Vincentz 4 feat. Billy Hart & David Wong billetter

Bliv fan

Niels Vincentz - Saxofon / DK
Jacob Artved - Guitar / DK
David Wong - Bas / US
Billy Hart - Trommer / US
En ny supergruppe er endelig samlet og klar til start efter hvad der føles som en uendelig lang ventetid.
Den garvede saxofonist Niels Vincentz og DK’s måske største guitartalent i mange årtier, Jacob Artved, fyrer op under kedlerne med deres amerikanske venner - legenden og veteranen Billy Hart (Miles Davis, Stan Getz, Herbie Hancock) og bassisten David Wong (Roy Haynes, Tootie Heath, Wynton Marsalis).
Stilen er hard bop og en hyldest til den amerikanske jazz tradition.
Alt i alt en musikalsk oplevelse man ikke vil gå glip af!
Biografier og links:
Niels Vincentz
- anmelderroser i ind- og udland, og udgivet flere cd-er på Steeplechase og
en af Danmarks markante stemmer på saxofonen. Han har høstet
Stunt med sin akkordløse new yorker-trio. Vincentz har turneret og indspillet med bl.a. Tom Harrell, Aaron Parks, Chris Potter, Billy Hart og Cameron Brown.
Jacob Artved
- sin unge alder til trods har Artved masser erfaring fra den hjemlige og den internationale jazzscene. Artved tilbringer - når det er muligt - en stor del af sin tid i New York City, hvor han er i fuld gang med at etablere sig som en af de mest lovende guitarister i byen. Han har spillet med internationale stjerner som Louis Hayes, Rodney Green og Jeb Patton.
David Wong
- er født og opvokset i New York City og er klassisk uddannet på Juilliard School hvor han færdiggjorde sine studier i 2004. Siden da er Wong blevet en af de mest efterspurgte bassister på jazzscenen, og har turneret med flere af jazzens største profiler bl.a. Roy Haynes, Jimmy Heath, Roy Hargrove, Benny Green, og mange flere.
Billy Hart
- en af jazz-verdenens uber-legendariske trommeslagere. I 60 år har han turneret kloden tynd, og har i den tid været efterspurgt af folk som Miles Davis, Wayne Shorter, Stan Getz, Herbie Hancock, Joe Henderson, Wes Montgomery, NHØP, Jimmy Smith og mange mange flere. Netop rundet de 80 somre befinder han sig på sit livs kreative højdepunkt!

Artved-Vincentz 4 feat. Billy Hart & David Wong datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Artved-Vincentz 4 feat. Billy Hart & David Wong i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger