Aske Jacoby billetter

Bliv fan

Aske Jacoby, anerkendt som en af dette lands allerfineste guitarister, har siden 2013 helt og holdent helliget sig sin solokarriere som guitarist, sanger og sangskriver. Med afsæt i albummene Chant (2014), Luna Plena Super Me (2016), Live In Paris (2017) og det seneste album A’s As Is (2019) demonstrerer Aske Jacoby sangskrivning på et sjældent højt niveau og med stor originalitet. I 2020 er singlerne Chant 2020, Stephen Hawking (In The Words Of) og Hits You Like A Smack udgivet på samtlige streaming tjenester, som forløbere for Aske Jacobys kommende album og med stadig stigende antal plays til følge.

 

I 2021 udsendtes albummet ”Sommerdahl - Musikken fra TV Serien” med musik af Aske Jacoby og filmkomponist Jeppe Kaas. Sangene Balloon og True Love Never Dies er udsendt som singler herfra, og er efterfølgende blevet spillet en hel del på DR P4 og P5. Balloon er desuden i fast rotation på flere Franske og Italienske radiostationer.

Aske Jacoby beskriver selv sine sange som ”Folk/Rock with a twist” eller ”Americana from outer space”. Enkelthed og elegance i stærke og overraskende melodier og storytelling med stor dybde, båret af Askes uomtvistelige musikalitet, varme stemme og guitarspil i international klasse.

Publikum tages med på rejse og vender opløftede og inspirerede tilbage. En tidløs, varm og rørende oplevelse.

Aske Jacoby - vokal, guitar

Fredrik Landh (SE) - bas, vokal

Jeppe Gram - trommer, vokal

Aske Jacoby datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Aske Jacoby i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger