Aske Jacoby med band billetter

Bliv fan

Aske Jacoby er en musikbegavelse ud over det sædvanlige. Udover at være en af dette lands absolut stærkeste og mest originale guitarister viser han også et stort og sjældent talent for sang og sangskrivning. Med de to USA-indspillede albums “Chant” (2014) og “Luna Plena Super Me” (2016) demonstrerer han sit talent for storytelling, originale og samtidig enkle melodier, og, naturligvis, excellent musikerskab i samspillet med to af USA’s bedste og mest personlige musikere, bassist Tony Scherr og trommeslager Jim Keltner.

Med sangene fra disse albums har Aske Jacoby helt og fuldt omfavnet en karriere som solo artist og turnerer nu i Europa med sin musik. Denne aften skal vi høre ham i samspil med, kan man vel sige, de to danske ækvivalenter til Scherr og Keltner, nemlig Jakob Falgren (bas) og Jakob Høyer (trommer), suppleret med den fremragende guitarist, Rune Funch.

“Jacoby har alle dage haft en gnistrende musikalitet og har derfor været en elsket musikalsk samspiller i så mange sammenhænge på den danske rockscene. Og han er altså bedre end nogensinde” (GAFFA)

Aske Jacoby med band datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Aske Jacoby med band i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger