Aza Falls billetter

Bliv fan


Aza Falls er fordybende, vævende lyd, et blødt ekko imellem strenge, synthesizer og melankoli. Aza Falls er bølger af meditativ sirenesang, kaldende overtoner og mørke beats, med referencer til artister som Alice Coltrane, Björk og Massive Attack.

Aza Falls er hjertebarn af sanger og komponist Stine Steendorph, der er født og opvokset på Langeland og nu bosat i København. Stine Steendorph har i mange år været en markant spiller på den alternative musikscene – bl.a. med sit tidligere band JUJU ME og som forløber indenfor fri elektronisk vokal musik. I 2020 debuterede Steendorph med sit soloprojekt Aza Falls, og med debutpladen ’Wake’ (September 2020) viser hun sit hidtidige mest personlige og melankolske værk, hvor hun på fornemmeste vis forener sin kærlighed for både fri improvisation og elektronisk pop.

Med sig på scenen har hun de 2 eminente musikere Buster Jensen (Blaue Blume) og Peter Kohlmetz (the Eclectic Moniker, Tom Bjerg mfl.)

Omtale:
"Stine Steendorph Petersen har skabt en stemningsmættet og drømmende atmosfærisk lyd, der virkelig drager sin lytter ind. Vokalen vibrerer glasklart og er fuld af både skrøbelighed og kraftfuldhed" - Musik Mig Blidt 

"Smertelig men stærk debut" - GAFFA 

"Aza Falls 'April' er alt det man ikke vidste man havde brug for" - Bands of Tomorrow

“Jeg er dybt fascineret af hendes helt eminente stemme. Jeg synes simpelthen det er så smukt og samtidig foruroligende i sin røst, at jeg fyldes med kuldskærhed og sensommersol i en og samme klang”  Anders Skovgaard -This is Odense 

Aza Falls datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Aza Falls i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger