BAG OM FORMEL1 OG TOPGEAR billetter

Bliv fan

Kom med til årets fedeste fredagsøl fredag den 3. juni i MOT Multi i Mejls ved Varde! Du kan købe fadøl og grillpølser og udøve dækspark fra 17 til 19, hvor blandt andre Dansk Veteranbil Klub og Bent Pedersen stiller an med flottekøretøjer rundt om hallen. Denne del er åben for alle!

Klokken 19 kan du købe billet til OG glæde dig til at få indblik i livet som racerkører, når lokale Jesper Carlsen fortæller om livet bag kulisserne i Formel 1 og de danske bilprogrammer TopGear og 5.Gear.

 

Jesper Carlsen, tidligere racerkører fra Varde, har formået at gøre sin hobby til sin levevej, og er nu en del af den eksklusive og sublime Formel1 verden. Han har selv kørt VM for sportsvogne, Formel 3 og i 2002 havde han en en test linet op i Formel1 for Bar Honda. Det blev dog aldrig til mere, men trods det arbejder han den dag i dag i inderkredsen af Formel1.

Jesper fortæller om sin tid som racerkører men giver også et indblik i Formel1. Jesper er nemlig i dag Relation Manager for Kevin Magnussen og HAAS F1 Teamet og er med til alle Formel1 løb i hele verden, hvor han har med sponsorer og andre gæster at gøre. At være sammen med alle de kendte teams og kørere i Formel1 Pitten/Paddock, er dermed en del af Jespers hverdag.

Jesper har desuden været medvært i den danske version af TopGear på Discoverys kanal 5. I den forbindelse er Jesper udvalgt som én af de tre værter. Sammen med skuespill- er Dar Salim og TV-vært Felix Smith tester de tre værter forskellige biler og kommer ud i situationer, der er svære at forestille sig – præcis som vi kender det fra den engelske udgave. Programoptagelserne er afsluttet i december 2019, så mon ikke Jesper kan løfte sløret for et par historier.

BAG OM FORMEL1 OG TOPGEAR datoer og billetter

fre 03 jun 2022 19:00

MOT Multi, Varde

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger