Bagkataloget billetter

Bliv fan

TORBEN STENO & LAURA ILLEBORG I LEVENDE LIVE!

Poetisk humor med noter af melankoli kalder de den musikalske menu, de to har sat sammen af de sange, de hver især og sammen har sunget de sidste snart 25 år.

Radioværten, svendborgenseren Steno er musikalsk bedst kendt som manden med de nedadvendte mundvige og syrlige bemærkninger fra Pligten Kalder med Johan Olsen.

Blondie, som Steno kalder, Laura Illeborg har en lang række albums med varme og underfundige viser bag sig.
I både 2019 og 2020 har hun været landet rundt med sange fra de seneste albums, ”Det går tit godt” og ”Exitstrategi”.

Som solist har Steno altid smykket sig med Blondies bløde vokal. Særligt da han har markerede sig på Dansktoppen med sangen ”Kun fuld i lige uger”.

Det pynter også gevaldigt med feminint fløjl, når han giver sin version af Pligten Kalder-klassikere som ”Hvorfor er jeg ikke død” og ”Tre ældre kvinder på en tom bøssebar i november”.

Illeborg har en række små klassikere på samvittigheden.”Det går tit godt” fra albummet af samme navn fra 2018 og hitsinglen Exitstrategi fra 2020.

Med sig har de guitaristen, Mikkel Grue og trommeslageren Adam Winberg, skrappe dynamiske musikere, der mestrer både at simre i det underspillede, og at gi’ gas. Dog ikke vildere, end at unge fulde af designerdrugs næppe er at finde blandt publikum. Til gengæld er der særlig god plads til alle, der som den syngende sygeplejerske og syngende journalist selv nyder en meget stor lille én på en melodisk eftermiddag med sange for voksne oven på alverdens "karantæner"

Bagkataloget datoer og billetter

fre 05 nov 2021 19:30

TEATER95b, Odense C

Ambassadekøkkenet - Steno & Illeborg UNPLUGGED

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger