Baobab Sisters & Roots billetter

Bliv fan

Baobab Sisters

Der er garanti for en stemningsfuld, energisk og anderledes musikoplevelse, når den danske vokalgruppe Baobab Sisters kigger forbi Teater 95b i Odense til april. Baobab Sisters specialiserer sig i at synge sydafrikanske sange på lokale sprog som zulu, xhosa og sotho. Gruppen rejser til Sydafrika en gang om året og har over årene opbygget et repertoire med et bredt udsnit af landets sangskat. Publikum bliver præsenteret for alt fra politiske sange skrevet under apartheid over traditionel musik til moderne popnumre om den svære kærlighed. Alt sammen tilsat dans og begejstrede ’yelele’-råb samt gode historier og anekdoter fra gruppens mange rejser. 

Baobab Sisters’ 8. turné i Sydafrika fandt sted i april 2019, hvor gruppen indspillede nye numre og startede nye spændende samarbejder med nogle af Sydafrikas store musikere og producere. Baobab Sisters har i november fejret deres 10-års jubilæum med en stor koncert i København. 

Gruppen er stiftet af Rikke Forchhammer i september 2009 og har haft 10-års jubilæum i 2019. Den består af syv sangerinder, som optræder i forskellige konstellationer samt leder Rikke Forchhammer. Gruppen har specialiseret sig i at synge sydafrikansk musik på sprog som zulu, xhosa og sotho. Gruppen tager til Sydafrika ca. en gang om året. Sidste turné var i april 2019 – det var gruppens 8. tur.

ROOTS

Koret ROOTS er et ganske nystartet kvindekor med base i Odense

Roots synger sange fra mange forskellige lande som fx. Bulgarien, Sverige, Tanzania og Brasilien, og selvfølgelig også Danmark, i nye flerstemmige arrangementer. Til prøverne arbejder vi bl.a. med principperne fra ”Det Intelligente Kor” som er inspireret af Circle Songs og Sound Painting. På legende vis arbejder vi med at udvikle hver enkelt sangers musikalitet og selvtillid til at tage ansvar for musikken, der skabes i fællesskab. Vi arbejder både med og uden noder. Vi er et ambitiøst kor og selvom vi er helt nye (startede i efteråret 2019) har vi allerede optrådt til koncert med folkemusikgruppen Trio Mio, og i foråret 2020 varmer vi op for Baobab Sisters. Stemningen ved korprøverne er fokuseret men samtidig med masser af latter og kærlighed. Vi kan rigtig godt lide hinanden i Roots

Baobab Sisters & Roots datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Baobab Sisters & Roots i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger