Bedrag billetter

Bliv fan

I Pinters berømte trekantsdrama er nettet af løgne vævet tæt omkring de tre venner og elskende. Emma er lykkeligt gift med Robert. Robert og Jerry er bedste venner. Jerry og Emma har haft en affære, som Robert har været uvidende om. Eller har han? Er alt, som det ser ud, og hvem har vidst hvad og hvornår? I en fortælling, som umiddelbart er en enkel historie om utroskab, spoles der baglæns over de ni år, som handlingen udspiller sig i. Den tid, der er gået, har sløret erindringen om, hvad der egentlig skete, og vi bliver vidner til et ægteskab i opløsning og et venskab, der smuldrer Bedrag er skrevet i 1978, men er tidløs i sin præcise og hudløse skildring af løgne og hemmeligheder som en del af den menneskelige natur. Det er elementært spændende

og genkendeligt at blive ført gennem Pinters labyrint af bedrag og selvbedrag i en nyoversættelse af den prisbelønnede dramatiker Line Knutzon, som har øje for både det absurde og det komiske i Pinters trekantsdrama.

FOLKETEATRET// INSTRUKTØR: Maria Vinterberg  // OVERSÆTTELSE: Line Knutzon // SCENOGRAFI: Marianne Nilsson  // MEDVIRKENDE: Anette Støvelbæk, Niels Ellegaard, Henrik Lykkegaard, m.fl.

Bedrag datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Bedrag i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger