Benjamin Koppel Jazz Galla, Celebrating Stevie Wonder 70 years billetter

Bliv fan

Celebrating Stevie Wonder 70 years

Benjamin Koppel Jazz Galla gør det igen! Succes’en fortsætter og denne gang fejrer Koppel & ko. den måske mest ikoniske soulsanger og komponist, Stevie Wonder, der i 2020 fylder 70 år.
Med udødelige klassikere som Superstition, Isn’t she lovely og I Wish, har Stevie Wonder, der har solgt mere end 100 millioner plader, givet os en sangskat, der er blandt de mest spillede og elskede.

Og nu har Benjamin Koppel så inviteret fire gode venner, nogle af landets største stemmer og mest elskede sangere; Erann DD, Kaya Brüel, Marie Carmen Koppel og Patrick Dorgan til at fortolke alle de store ballader og power soulhits i nye jazzede arrangementer.

Siden Jazz Gallas første koncert under Summer Jazz 2013, har ensemblet turneret Danmark for fulde og begejstrede huse. På scenen får solisterne musikalsk opbakning af saxofonist og kapelmester Benjamin Koppel, der står i spidsen af et hold af fremragende og anerkendte danske jazzmusikere. Gang på gang har Jazz Galla formået at om-arrangere, fortolke og forny populære klassikere med et jazzet twist – og denne gang bliver ingen undtagelse.

Benjamin Koppel Jazz Galla, Celebrating Stevie Wonder 70 years datoer og billetter

fre 29 okt 2021 18:00

Bjerringbro Idræts-& Kulturcenter, Bjerringbro

Tapas anretning m/ sødt spisning inden Jazzgalla

Aflyst

fre 29 okt 2021 20:00

Bjerringbro Idræts-& Kulturcenter, Bjerringbro

Benjamin Koppel Jazz Galla, Celebrating Stevie Won

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger