Bent Isager-Nielsen - I Forbrydelsens Verden billetter

Bliv fan

Danske kriminalsager helt tæt på!
Bent Isager-Nielsen, tidligere efterforskningsleder og drabschef i Rigspolitiets berømte rejsehold, tager dig med på en rejse ind i forbrydelsens verden. Her vil han tale om både historiske og aktuelle sager.

Kom helt tæt på efterforskningsarbejdet med bl.a. retsmedicin, afhøringsteknikker, DNA-registrering og gerningsmandsprofilering. Få et interessant indblik i motiverne på forbrydelserne, hvor kunsten er at sætte sig ind i gerningsmandens tankegang.

Bent er en i særklasse spændende og kompetent foredragsholder, der hele tiden overvåger forbrydelsens verden for at kunne holde sig opdateret i aktuelle sager.

Man jagter et bæst og fanger et menneske
Bent Isager-Nielsen har udgivet bogen ”Man jagter et bæst og fanger et menneske” - en erindringsbog med fokus på personlige erfaringer og refleksioner over udviklingen i kriminaliteten i samfundet. Refleksioner som han deler med sit publikum.

Har oplevet det meste
Bent Isager-Nielsen var 40 år i Politikorpset og er i dag tilknyttet TV2s kanaler, som ekspert i efterforsknings- og kriminalsager. Han har stået i spidsen for efterforskningen af utallige, ofte højt profilerede kriminalsager foruden at have varetaget overordnede opgaver på såvel operativt som strategisk niveau inden for ledelse, kommunikation, formidling og organisationsudvikling.

Glæd dig til nogle spændende timer, hvor vi kommer helt tæt på nogle af dansk kriminalhistories største beretninger.

Bent Isager-Nielsen - I Forbrydelsens Verden datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Bent Isager-Nielsen - I Forbrydelsens Verden i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger