Bjergtaget + Blå Nætter billetter

Bliv fan

Bjergtaget
Bjergtaget er dansksproget og har lyrikken som omdrejningspunkt for sit univers og udtryk. Bandet er alsidigt og anderledes uden at miste den røde tråd og uden at gå på kompromis med det gode nummer og deres genre er det man vil kalde indie/folk/pop.
Derudover giver de altid deres publikum en oplevelse af en anden verden, hvor publikum vil blive inviteret ind og budt velkommen med eftertænksom lyrik og bevægende melodier.

Bjergtaget har udgivet den anmelderroste EP ”Velkommen til” og udgav sit selvbetitlede debutalbum d. 22/1 2016. Derudover har har bandet også spillet en koncert live i studie 55, som er blevet vist på dk4.
Bjergtaget - Sorte Hunde


Blå Nætter

Blå Nætter spiller ny, dansksproget, folkpræget rockmusik der kombineret med et blueset tempo skaber en rå og bundærlig rocklyd. På den måde, så kan bandet placeres imellem mørk lyrik og god dansk hygge og inviterer dermed ind i et univers skabt af det bedste fra begge verdener. Bandet udgav deres første single ”Lys Og Mørke” i efteråret 2014 og fulgte op med deres anden single ”Åben For Ideer” i februar 2015. Begge singler er blevet spillet på P6 og P4. I 2015 udkom deres EP ‘Hvorom Alting Er’. Blå Nætter er igen i studiet og skal til december spille til Sound-Tjek Festival på Gimle.
Blå Nætter - Lys og Mørke

Bjergtaget + Blå Nætter datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Bjergtaget + Blå Nætter i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger