Blonde Bass billetter

Bliv fan

A celebration of sisterhood in the groove

Kristin Korb: bas, vokal
Ida Hvid: bas, vokal
Helle Marstrand: bas, vokal
 
Giant Steps byder efterårssæsonen velkommen med en helt særlig koncertoplevelse, hvor tre etablerede bassister på den danske jazzscene, som oven i købet samtidigt let og elegant mestrer kunsten at synge, springer ud i et funklende nyt team.
Gruppen er blevet til på initiativ af den herboende amerikanske musiker Kristin Korb, der har stået på scenen over hele verden. Her har hun bl.a. haft mulighed for at spille med sine egne musikalske helte, såsom Jeff Hamilton, John Clayton og Ken Peplowski. Ida Hvid er ligeledes i fuld gang med karrieren og har optrådt i en lang række danske sammenhænge, men kendes desuden for sit samarbejde med de to store amerikanske musikere Alvin Queen og Jesse Davis. Med den erfarne Helle Marstrand som tredje skud på stammen er trioen fuldendt på smukkeste vis. Hun har været fremme i rampelyset de sidste 30 år, bl.a. som fast medlem af Sophisticated Ladies.  
En original, underholdende og groovy fængen-de aften er i vente i selskab med Blonde Bass, der serverer egne kompositioner, udvalgte jazzstandards og 3-stemmige korarrangementer.

Blonde Bass datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Blonde Bass i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger