Bo Stief billetter

Bliv fan

To store danske musiklegender guitaristen Poul Halberg og bassisten Bo Stief har genoptaget samspillet. 

To af musikscenens allerbedste, virtuose, alsidige ikoner, som i årevis har sat deres personlige aftryk på musikken herhjemme, kan nu høres igen.

De har gennem tiderne flittigt spillet live, i studiet, på tv og radio med de bedste i meget forskellige genre. Bla. Sanne Salomonsen, Palle Mikkelborg, Halberg Larsen. DR bigband, Lis Sørensen, Sebastian. Søs Fenger. Marie Bergman. Halberg og Stief har spillet, produceret, arrangeret, indspillet albums i gennem 4 årtier, de har derfor en nærmest telepatisk forståelse for hinanden, når musikken spiller. Stief spillede i første udgave af Halberg Larsen og Halberg har været en altafgørende factor i alle Bo Stiefs grupper fra begyndelsen af 80’erne.
Det danske guitarikon POUL HALBERG var komponisten, den ene halvdel og drivkraften bag 80’er hitbandet Halberg/Larsen. ”Magi i luften” var det store hit, som Poul Halberg står for. Poul Halberg var endvidere en væsentlig og afgørende del af musikken og bandet RayDeeOhh”. Han spillede i mange år med Lis Sørensen, hvor både hans guitarspil og hans hits også her var en meget vigtig del. Halberg er fast komponist til de hits, man hører, når man ser Wikke og Rasmussen film. Nu har han gang i sin egen POWER TRIO og bandet HALBERG AND FREINDS, som spiller Halberg/Larsen hits.

Bo Stief er en musiker, der altid har søgt nye personlige veje som bassist og komponist. Bo Stief har en forunderlig, fantastisk og højt respekteret international karriere, som startede i Montmartre i Kbh.

Ben Webster, Stan Getz, Don Cherry, Dizzy Gillespie, Dexter Gordon, Miles Davis, Entrance, Sebastian, Kasper Winding, Sanne Salomonsen er nogle af de mange navne Stief har spillet med. 

Stief har spillet med så mange betydningsfulde musikere på tværs af alle genrer gennem hans livslange virke. Topjazz og toprock/popmusikere har nydt godt af Bo Stiefs musikalitet. BO STIEF ”CHASING DREAMS” OG BO STIEF ”ONE SONG” og Playground Live er nogle af de bands, han gennem tiderne har ledet med stor succes. Som musiker og komponist har Bo Stiefs lyd og holdning en tæt tilknytning til den nordiske tone og nuet.

Bo Stief Poul Halberg duo spiller et repertoire som bla. er stemningsfuldt, lyrisk, melodisk nogle gange rocket, kaotisk, aggressivt, bluesy, legende humoristisk. 
Nu musik for alle.

Bo Stief datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Bo Stief i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger