Bønnebordet, Designer Zoo & Karsten Lauritsen - en aften med foredrag, rundvisning og mad billetter

Bliv fan

Kunne du tænke dig at høre historien om og tankerne bag tilblivelsen af nyklassikeren "bønnebordet"? Få en rundtur på værkstedet og se hvor bordene bliver lavet?

Komme "bag om kulisserne" hos Designer Zoo og få indblik i en butik som altid har haft høje ambitioner og hjertet med i sin mission om at støtte op om det danske kunsthåndværk?

Få viden og indblik i den danske kunsthåndværker-verden og hvorfor en butik som Designer Zoo er så vigtig en platform for dansk design- og kunsthåndværkstraditioner?

Fortalt af Karsten Lauritsen, designer af Bønnebordet og indehaver af Designer Zoo.

Så køb billet til denne hyggelige aften, hvor Karsten holder foredrag og viser rundt i butik og værksted og hvor vi sammen vil nyde lækker mad fra vores gode naboer, Blaabjerg & Madsen, som vil levere burgere og friskpresset juice til aftenen.

Blaabjerg & Madsen laver en klassisk burger med original dressing og en saftig bøf. Bollerne er friskbagte, pomfritterne håndskårne og friteret af flere omgange.

Den fantastske slowjuice der hører med til maden d.16 maj, er nænsomt kværnet frugt og grøn-sager. Ved slowjuice forekommer en mindre iltning af juicen og næringstoffer og enzymer bevares derfor bedre i slowjuice.

Bønnebordet, Designer Zoo & Karsten Lauritsen - en aften med foredrag, rundvisning og mad datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Bønnebordet, Designer Zoo & Karsten Lauritsen - en aften med foredrag, rundvisning og mad i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger