Book Of Sounds billetter

Bliv fan

“Alle på jeres pladser” behøves ikke at gjaldes ud i æteren, thi BOOK of SOUNDS er der allerede, sådan som kapelmester og komponist Anders Provis er klar bag trommerne og med sine kumpaner, egetræsbassisten Nils Bosse Davidsen og de to ai rophonister, Albert Raft og Anders Banke, lystne efter at spille gruppens form for neo-jazz, der rykker ud med en veloplagt treenighed af: tone, harmoni og rytme.
 
BOOK of SOUNDS udfolder et bredt spekter af swing, funk og beyond med arrangerede kompositioner som springbræt for øjeblikkets inspiration, hvilket de alle fire har fuldt ud styr på, sådan at lytteren tages med i stedet for at blive hægtet af og det er absolut en kvalitet for den slags musiske udgydelser.
Nu mangler samfundet bare at opdage, hvordan udfordrende musik også kan være alment medrivende, så spring ud i det og bestil en BOOK of SOUNDS.

Ud Af BOXEN er navnet på en ny koncertrække i Ringsted Kulturhus. Konceptet fokuserer på den moderne, alternative musikscene og forsøger at bringe fremtidens toner til byen. Et andet primært mål er at styrke den lokale upcoming-scene i Ringsted og omegn, og dyrke byens mange spirende talenter.  

Book Of Sounds datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Book Of Sounds i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger