Brian Mørk billetter

Bliv fan

Der bliver ikke lagt låg på når Brian går på scenen i sit andet one-man show BRIAN ER EN NAR.

For Brian Mørk er tilbage og han er næsten lige så vred som han er sjov. 

Træt af at folk vil bestemme hvad han ikke må gøre grin med eller udtale sig om, tager han tidens hykleri, skyttegravstænkning og udskamnings-kultur under kærlig behandling. 

Han er klar til at tage fløjlshandskerne af, brænde broer og risikere at træde på dine følelser.

Så hvis du er typen der har brug for en 'trigger warning', så får du en nu: Bliv hjemme og lad de voksne se stand-up.

Brian bragte os de populære 'Mørk & Jul' og 'Brian Mørk Show' på TV2 Zulu og C-more. Han skrev comedy klassikere som Dolph & Wulff, Live Fra Bremen, Gustne Gensyn og utallige andre.

Han er manden og værten bag en af Danmarks absolut populæreste og længst kørende comedy podcasts og han er enlig far til tre børn der er klogere og kønnere end ham.

Som skarp satiriker og en af landets dygtigste comedy-forfattere, står Brian Mørk stærkt på den danske comedy-scene. De seneste år har du kunnet høre Brian lave fantastisk underholdning til dine ører i ”Brian Mørk Show”-podcasten.

Brian Mørk påstår selv, at han ikke bryder sig om opmærksomhed. Han får masser af den i denne allerførste udgave af “Rimshot med Lasse Rimmer”. Brian og Lasse taler blandt andet om hvordan stand-up reddede Brian fra en karriere som rentegner af Anders And-striber, og hvordan Brian blev TV 2 Zulus huskomiker. Og så kigger Lars Hjortshøj indenfor… og går igen med det samme.

Brian Mørk datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Brian Mørk i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger