Buddy Holly vs. Elvis Presley billetter

Bliv fan

 

I en dobbeltkoncert med Peder ”Buddy” Hansen (kendt fra bl.a. Sockrow, HanCats og Spacemakers) i rollen som Buddy Holly og Henrik ”Elvis” Busborg (dansk og nordisk mester i Elvis imitation, i bedste Elvis Presley stil. Her er dømt Rock’n’ Roll fra de gode gamle dage.


Buddy Holly nåede før sin alt for tidlige død d. 3/2 1959 at sætte sit præg på rockmusikken. Med hits som ”Rave On”, ”That’ll Be The Day”, ”Everyday”, ”Peggy Sue” og ”Oh Boy!”, formåede Buddy Holly på ganske kort tid, at fortrylle en hel generation af musikelskende teenagere.


Elvis Presley havde i slutningen af 50’erne for længst flyttet grænserne for rockmusik. Gennembruddet med ”That’s Alright Mama” i 1954 varslede en kometagtig karriere. ”Blue Suede Shoes”, ”Hound Dog”, ”Heartbreak Hotel”, ”Love Me Tender”, ”All Shook Up” - listen af Elvis’ 50’er hits bliver bare ved og ved.


Showet er en hyldest til Buddy Holly og Elvis Presley, deres fantastiske karisma og ikke mindst deres imponerende musikalske bidrag til rockens historie. Scenen er sat, med amerikansk show og tale som i slutningen af 50’erne. Stemningen vil føles, som om Buddy og Elvis selv er til stede.

Buddy Hansen & His Tribute Crickets og Henrik Busborg & The Devils er i topform, når dette historiske, musikalske topmøde mellem rockens giganter løber af stablen. Det bliver en uforglemmelig aften i Borgerforeningen, Svendborg.

Buddy Holly vs. Elvis Presley datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Buddy Holly vs. Elvis Presley i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger