Burhan G billetter

Bliv fan

2014 var og 2015 bliver et stort år for den danske hitmager. Fulde huse og storhittende singler på radio, mens albummet ‘Din For Evigt’ har rundet 80.000 solgte eksemplarer og sælger stadig rigtigt godt.

Med singlerne ‘Din For Evigt’ og ’Kalder Mig Hjem’ lagde Burhan G grundstenene til en rigtig succeshistorie. For albummet, ‘Din For Evigt’, har tilbragt over et år på hitlisten og med balladen ’Ikke I Nat, Ikke Endnu’, duetten ‘Kærlighed & Krig’ og ikke mindst sommerhittet ‘Karma’, har Burhan G markeret sig som et af de absolut største, danske navne i 2015!

Kæmpehittet, ‘Karma’, går ind som #6 på Airplay Chartens Top 100 Årsliste. Samtidig er det både den 3. mest spillede og hørte danske sang på radio i 2014 og singlen har modtaget Dobbelt-Platin for både download og stream.

Og Burhan G hitter fortsat ind i det nye år. Singlen ‘Kærlighed & Krig’ hvorpå han har fået besøg af den svenske sangerinde, Molly Sandén, har siden release haft fast placering i toppen af Download Charten, mens ’Kærlighed & Krig’ banker afsted på dansk radio. ‘Kærlighed & Krig’ er den 2. mest spillede sang på radio lige nu.
Burhan G er en mand der fornyer sig hele tiden og prioriterer sit udtryk og sceneshow meget højt så glæd jer til at opleve Burhan G med sit fantastiske band på de danske sommer scener i 2015.

Burhan G datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Burhan G i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger