Bustransport til SMUKFEST billetter

Bliv fan

Nu har du mulighed for at ankomme til SMUKFEST med stil! Gallakørsel.dk tilbyder at køre dig i specialbygget bus med indbygget bar og stort musikanlæg, så festivalen starter allerede i Valby. Dette er et tilkøb til din festivalbillet - busbilletten giver ikke adgang til SMUKFEST.

Vi kører kl 9.00 fra Ny Ellebjerg Station (busholdepladsen foran McDonalds) i Valby til Smukfest, Birkevej 20, 8660 Skanderborg.
Prisen er 1300 kr. for en enkeltbillet og 2200 kr. for en returbillet. Søndag den 13. august kl. 12.00 kører vi tilbage til Ny Ellebjerg Station - tilbageturen foregår i alm. turistbus.

Bagage og info
Der er mulighed for at medbringe bagage – dog max 30 kg. pr. person og det er inkl. tasker, campingstole, pavilloner og meget andet. Derudover er det også tilladt at have en lille håndtaske med ind i bussen. Alt bagagen skal indleveres i det afmærket område for bagage. Det vil være en lastbil, der vil transportere alt bagagen til Skanderborg, så der er bedre plads til at fest og hygge i bussen. Lastbilen vil være i Skanderborg samtidig med bussen, I skal derfor blot tage det håndbagage med ind i bussen, som I skal bruge på vej derover. Når busserne er fyldt op køres der i kortege af sted ud af byen med høj musik og en festlig stemning. Vi vil opfordre til, at I sætter navn på ALLE jeres ting (tasker, campingstole, telte og andet).
 
Mødetidspunkt – 15. min. før afgang:
Det er super vigtigt, at møde op min. 15 min. før afgang, da bussen IKKE venter. Bussen kører præcis på det tidspunkt, der er angivet på billetten. Hvis man ikke er der til tiden kører bussen, og pengene vil IKKE blive refunderet.
 
OBS - **Det kræves at minimum 30 personer sikrer sig busbilletten, i modsat fald vil turen blive aflyst eller rykket til dagen efter, og man vil naturligvis få sine pengene refunderet i tilfælde af aflysning.

Gå venligst ind og ”like” vores gruppe på facebook – ”gallakørsel.dk” da der vil blive stået en masse relevante oplysninger op i forbindelse med jeres tur. Herinde vil det også fremgå hvis f.eks. en tur bliver aflyst pga. for få tilmeldinger.

Kig endelig også forbi vores hjemmeside; www.gallakorsel.dk under fanen ”festivalbusser”, hvor der vil stå meget mere beskrevet, om alle de praktiske informationer.
 
Vi glæder os til at feste med jer.

Bustransport til SMUKFEST datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Bustransport til SMUKFEST i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger