Byens Store Dansefest billetter

Bliv fan

Nu ruller endnu en sæson af Byens Store Dansefester på Kammerateriet.

Forårets dansefester var hver og én store succeser fordi det handler om én ting: At danse og have det sjovt! Engang sidste vinter spurgte én: Hvorfor kan vi først danse så sent på natten? Så nu har vi søsat faste dansefester hver eneste måned, hvor DJ'en er klar allerede klokken 21.00. Han spiller (næsten) alt det, I gerne vil høre og danse til - og på byens største dansegulv er der plads til alle, ung og gammel, topdanser og hyggedanser. Og vi slukker først musikken klokken 02.00, hvor vi sender jer videre i byen.

Der er et begrænset antal borde - for at give god plads til udskejelser på dansegulvet - men du kan på forhånd bestille en bordpakke med eget bord hele natten og iskolde drikkevarer klar, når I ankommer. Et bord har plads til fire personer. Er I flere, kan I bestille flere borde. En firemands bordpakke til dansefesten kommer med fire Heineken eller fire Tempt og fire kildevand, serveret når I tjekker ind.
Pris 495 kr for fire personer. Pladsen er jeres hele natten - når bare I tjekker ind ved bordet inden klokken 21.30.

Køb dansebordet på www.billet.dk/kammerateriet - husk at vælge den rigtige dato.

Husk også muligheden for at nyde en dansetapas i vores tilstødende lokale før dansefesten. I kan bestille bord på post@kammerateriet.com

Byens Store Dansefest datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Byens Store Dansefest i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger