Calby billetter

Bliv fan

Bag kunstnernavnet Calby, som er en sammentrækning af Copenhagen og Valby, står Mik Thybo, der er sanger, sangskriver og producer. Calby skriver sine sange selv og co-producerer størstedelen af numrene i samarbejde med Magnus Larsson, bedre kendt som bassist i Lukas Graham, og arbejder ud fra dogmet om, at hvis ikke en sang lyder godt med kun tre instrumenter, skal den skrottes.

Calby henvender sig til publikummet som er træt af at alt lyder digitalt, og at beats bliver konstrueret på en computer. Calby indspiller al sin musik på gamle spolebåndoptagere og rørmikrofoner, for at fange den helt rigtige lyd og stemning. Alt i Calbys musikalske univers er overvejet - intet er overladt til tilfældigheder. Alligevel formår sangene at emmer af overskud og lethed.

Calby’s første single ”The Everyday Bit”, blev P3’s Uundgåelige, og peakede som nummer 8 på Airplay Charten. Hans sange og univers bevæger sig i krydsfeltet mellem soul, pop og indierock og besidder en tidløshed, som gør det svært at definere, om musikken er skabt i dag eller for 50 år siden.

Calby datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Calby i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger