Camille Jones - Home Concerts billetter

Bliv fan

Home Concerts er et anderledes koncert koncept, hvis idé bygger på at bringe kultur og fællesskab ind i stuerne med musik som omdrejningspunkt. Alle koncerterne er offentlige og finder sted i specielt udvalgte private hjem eller anderledes rammer, som scene. Intentionen er at skabe et særligt musisk rum, der når os på en ny og spændende måde og skal ses som et alternativ til spillestedets mere statiske rammer. 

Home Concerts har eksisteret i Københavnsområdet i snart halvandet år, med stor succes og udsolgte koncerter. Nu skal resten af landet også have muligheden for at opleve musik og fællesskab på en ny måde og ligeledes få en spændende mulighed for at stifte nye bekendtskaber ...og møde kunstnerne i musikken, såvel som personligt. 

Camille Jones indtager "scenen" til Home Concerts d.4.juni i Dyreborg ved Faaborg, hvor hun skærer helt ind til benet af sit musikalske univers.

Hun synger sig igennem et repertoire med den modne intimitet, der kendetegner Camille som kunstner. Og netop derfor rammer hun lige der, hvor følelserne mærkes mest intenst.

Med sin tilstedeværelse og sine personlige historier lukker hun publikum ind og tager dem med på sin rejse i et soulfuld pop-univers med tekster om livets op- og nedture og længslen efter kærligheden.

Camille glæder sig til at være i øjenhøjde med sit publikum og spiller med et mindre setup, for at skabe en nærværende og autentisk stemning og hvor distancen mellem publikum og musiker og publikum imellem, er meget lille. 

Der opstår en helt særlig magi, når publikum er tæt på og det er fantastisk. Jeg glæder mig til at erstatte fest og farver med større fokus på min stemme i halvakustiske fortolkninger af mine sange. Jeg har lyst til at give mere af mig selv og lukke folk indenfor hos mig, mine tanker og følelser. Med andre ord: sigter jeg efter at levere en anderledes og personlig koncertoplevelse – Camille Jones. 

Camille blander i sit repertoir egne sange med nyfortolkninger af bl.a. Whitney Houston, Linda Ronstadt & Chaka Khan, som hun i dén grad har gjort til sine egne.

Der sælges kun 50 billetter til koncerten, så du skal være hurtig hvis du vil med.

 

kl. 19:30 Døre åbner

kl. 20:00 Koncert 

kl. 21:30 Slut

 

Pris 350 kr + gebyr ( prisen er inklusiv et glas vin ved ankomst og igen i pausen)

 

Line up:

Camille Jones (vokal)

Vicky Sing (guitar)

Arrangør: Home Concerts & Vibjerg Entertainment

Camille Jones - Home Concerts datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Camille Jones - Home Concerts i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger