Caper Clowns billetter

Bliv fan

Endelig kan man høre fed folk PåTaget igen! - og ja jeg siger igen men jeg har faktisk svært ved at huske en eneste aften der kommer til at kunne måle sig med den her koncert! som et lyspunkt i coronaens mørke kan vi her endelig lægge det lidt bag os og glæde os til en fantastisk aften med skønne mennesker og næsten endnu bedre musik!


Lidt om bandet:
Caper Clowns er lidt af en familiesammenføring – der er far og søn, to brødre og en tilløber. Rick er søn af Henrik, der har været musiklærer for brødrene Peter og Christian, som Rick har gået i skole med.

Henrik startede som afløser og hemmeligt medlem at Caper Clowns, da han efter eget udsagn, var en tand for gammel til besætningen. Efter et års tid, overbeviste de andre ham om, at han var uundværlig, da han er en fremragende musiker og ikke mindst ejede et lydstudie og en stor bil til at køre musikinstrumenter i!

Rasmus, tilløberen, begyndte som trommeslager i Caper Clowns i 2018 efter at have tilbragt mange år hos Nordfyns Percussion, med hvem, han spillede koncerter i Japan og for det danske kongehus!

Disse fantastiske mennesker har optrådt et hav af gange overalt i europa og der kan uden tvivl forventes en fænomenal aften! 

Caper Clowns datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Caper Clowns i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger