Caroline Søeborg Ahlefeldt billetter

Bliv fan

Caroline Søeborg Ahlefeldt er en uhyre populær foredragsholder, der i sine foredrag leverer skarpe pointer med entusiasme og humor kombineret med sine imponerende erfaringer som iværksætter. Caroline får altid topkarakterer uanset om målgruppen er topledere eller medarbejdere, og er derudover en erfaren ordstyrer og konferencier. 

Caroline Søeborg Ahlefeldt er en fantastisk ildsjæl og en entusiastisk foredragsholder, der med sine populære foredrag om iværksætteri, innovation og work-life balance, har gjort sig bemærket ude i landet.

Den kun 23-årige Caroline grundlagde i 1992 Danmarks første internetbureau MouseHouse, og som hun senere i 1999 solgte til Jan Carlzon’s Cell Network. Der blev hun samtidig direktør frem til 2002. Siden har Caroline været med til at starte virksomheder op inden for forlag, design, mode og IT. Caroline har også gjort sig bemærket på TV. Blandt andet i 1996, hvor hun stod bag TV2’s første computerprogrammer “Monitor”. Derudover har Caroline også udviklet og deltaget i tv-programmer som “Danmarks bedste iværksætter” (TV2) og “Chefens sjæl” (DR2).

Sideløbende med sine mange projekter har Caroline siddet som bestyrelsesmedlem i store betydningsfulde virksomheder som COOP, LEGO, Vækstfonden, 3XN, Grønnegårdsteateret og Dyrberg/Kern. Desuden har hun en bachelor i informations- og medievidenskab og en MBA fra CBS.  Derudover har Caroline en succesfuld karriere som serie-iværksætter med designvirksomheden OeO, Forlaget Pretty Ink, modevirksomheden NOIR og IT-virksomheden Resultmaker.

I 2002 modtog hun blandt andet Alt for damernes Kvindepris med begrundelsen, at “hun er en fantastisk rollemodel, en usædvanlig kvinde med mod til at skabe – virksomheder, arbejdspladser, ånd, energi – og med mod til at vove sig selv.” Derudover blev Caroline kåret som årets heltinde i 2008, hvor en heltinde beskrives som visionær, viljestærk, tidsbevidst, en som bruger sine talenter til at skabe en tanke, der bliver til en idé, der bliver til handling, tager lederskab i sit liv, favner forskellighed og er netværker. DR Kultur nominerede i 2015 også Caroline sammen med 99 andre af Danmarks mest betydningsfulde kvinder i anledningen af 100 året for kvinders valgret.

Caroline Søeborg Ahlefeldt datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Caroline Søeborg Ahlefeldt i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger