Carpark North - Sommerfest på Kasernen billetter

Bliv fan

I 2003 bragede giganthittet ’Transparent and Glasslike’ ud over det ganske land, som et ubesejret og ubetinget elektrorock-brøl. Carpark North kommer med både mørke og skønhed, når de lægger folket ned med en vild energi og fantastiske hitparader.

Carpark North har opbygget et musikalsk univers bestående af alt fra eksplosiv stadion-rock båret af glødende guitarriffs til akustiske og melodiøse ballader. Et muskuløst lydbillede, som skiller sig ud på den danske musikscene med gungrende originalitet. Den erfarne trio er kendt for at levere unikke og enestående liveoplevelser med hits på stribe, altid toppet med en eksplosiv og international vibe.

Trioen består af Lau Højen (guitar og vokal), Søren Balsner (vokal og bas) og Morten Thorhauge (trommer). De samme tre elektrorock-legender, som dannede Carpark North for over 20 år siden. Sidenhen har de vundet utallige priser, lagt landets festivaler ned og sat ild til Royal Arena.

SUPPORT NICKLAS EJBY

Nicklas Ejby leverer de største hits fra 60’erne og frem. Heriblandt The Beatles, Rasmus Seebach, Kim Larsen/Gasolin, Melodi Grand Prix, Creedence Clearwater Revival, Thomas Helmig, Malurt, Poul Krebs, Tones And I og mange mange flere. 

Aftenens program:
18.30 Dørene, barer og foodtrucks åbner
19.15 Support Nicklas Ejby
20.30 Carpark North
22.00 Tak for i aften

Mad og drikke må ikke medbringes, men kan købes på pladsen.


Koncerten afholdes under åben himmel og sælges stående, men vi overholder naturligvis de til enhver tid gældende retningslinjer for Covid-19, så der kan derfor komme ændringer.

Handicappede med gyldigt ledsagerkort fra Dansk Handicapforbund kan gratis medbringe en ledsager. Bestil din billet via kundeservice på 42 29 00 00.

Koncerten arrangeres af Tøjhuset og EventC.

Carpark North - Sommerfest på Kasernen datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Carpark North - Sommerfest på Kasernen i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger