Carpark North billetter

Bliv fan

5 singler fra denne Århusianske rock-gruppe har været ugens uundgåelige på P3. Forsangeren Lau har leveret en solid præsentation i TV2-programmet ''Toppen af poppen''. Med en solid diskografi,og forrygende rockmusik, er Carpark North en prisvindende dansk rocklegende. 

Det århusianske band Carpark North er et af Danmarks bedste elektro-rockbands. Bandet byder velkommen til et musikunivers, som er fyldt med stærke og nærværende numre fra tre meget gennemførte plader.

De fleste husker sikkert, da Carpark North sparkede døren ind til den danske musikscene med storhittet “Transparent And Glasslike” tilbage i 2003. Bandet har sidenhen høstet et utal af DMA-, P3- og Gaffapriser, heriblandt ‘Årets danske Live-navn’, som de har vundet hele to gange.

Carpark North er kendt for at levere en fantastisk live koncertoplevelse med masser af energi og ørefængende musiknumre, der kan få hele publikum til at skråle med på de mange hits.

Siden deres gennembrud med mega-hittet ‘Transparent and Glasslike’ i 2003, har Carpark North manifesteret sig som Danmarks ubetinget største elektro-rockband. Bandets musikalske univers består af alt fra eksplosiv stadion-rock båret af ufornægtelige  guitarrifs, til akustiske og melodiøse ballader.

Den erfarne trio er kendt for at levere særdeles imponerende liveoplevelser, typisk bestående af en 90 minutters hitparade, akkompagneret af scene show i international klasse.

I 2017 var de på en landsdækkende stadion tour, som havde taget bandet halvandet år at forberede. Forsanger Lau Højen fortæller: Vi vidste fra starten, at vi ville skabe noget ekstraordinært for vores fans – og vi endte da også med at fylde fire lastbiler med skærme, konfettikanoner, lys og lyd. Folk sang, klappede, festede, græd, dansede og gav alt hvad de havde, sammen med os. 

Med mere end fem studiealbummets spækket med hits, er der altid 100% sing-a-long garanti, når trioen rykker ud.

Carpark North datoer og billetter

fre 27 aug 2021 18:30

Bülows Kaserne, Fredericia

Carpark North - Sommerfest på Kasernen

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger