Carsten Bjørnlund billetter

Bliv fan

De fleste kender Carsten Bjørnlund fra sine roller i store danske tv-serier som Rita, Arvingerne og Liberty. Nu er Carsten klar med et personligt og nærværende foredrag, der tager afsæt i hans karriere som skuespiller, måden hvorpå han arbejder med sine roller og en tankevækkende tour-de-force i, hvad kunst kan og gør ved os set fra et samfundsperspektiv. 

Formidling har altid været omdrejningspunktet i Carsten Bjørnlunds karriere, hvad enten det har været på teaterscenen eller bag kameraet i sin medvirken i en lang række populære tv-serier og film. Nu indtages også foredragsscenen i et humoristisk, ærligt og nærværende Carsten Bjørnlund foredrag, hvor tilhørerne får et unikt indblik i hans skuespillerkarriere. 

Carsten Bjørnlund er er uddannet fra Statens Teaterskole og fik kort efter sin debut i Thomas Vinterbergs teaterversion af klassikeren Festen, mens det folkelige gennembrud kom i rollen som Patrick i tv-serien Forsvar (2003-2004). Siden har han blandt andet medvirket i en række populære danske tv-serier som ØrnenAnna PihlSommerForbrydelsen IIDen som dræberRitaArvingerne og senest DRs store dramaserie Liberty baseret på Jakob Ejersbos roman.

På film har Carsten Bjørnlund blandt andet medvirket i En enkelt til Korsør (2008), Skytten (2013) og QEDA (2017).

Carsten Bjørnlund datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Carsten Bjørnlund i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger