Charlotte Bircow: Kræft æde mig – nej! billetter

Bliv fan

Charlotte Bircow formår, med sin evige tro på livet og dets herligheder at inspirere sine deltagere til efterfølgende proaktiv adfærd. Charlotte Bircow foredrag giver stof til eftertanke, og deltagerne går aldrig hjem uden brugbare guldkorn, som kan benyttes både på arbejde og i privatlivet.  

Kræft æde mig – nej!

Foredraget er baseret på Charlotte Bircows bog, ”Kræft æde mig – nej!”, som udkom i foråret 2014.

Charlotte Bircow fik i 2011 konstateret brystkræft, og kvinden, der om nogen udstråler sundhed, overskud og styrke, stod nu over for en af de sværeste kriser i sit liv. Hvorfor lige mig? tænkte Charlotte, ligesom så mange andre kræftramte. Men der var intet svar, og Charlotte Bircow tog derfor sit livs vigtigste beslutning: Hun nægtede at lade kræften bestemme over sit liv, hun ville ikke være syg.

Kræft æde mig – nej! er Charlotte Bircows personlige fortælling om, hvordan hun midt i krisen genvandt kontrollen over sin tilværelse. Fra hun modtog budskabet, til hun afsluttede sin sidste behandling på hospitalet, fortæller hun om de udfordringer som enhver i den situation støder på: Hvordan man skal fortælle sine børn, at man har fået kræft, og kan man bevare sit sexliv og kærligheden under et kræftforløb? Charlotte fortæller ærligt og åbent om de udfordringer hun mødte under sit kræftforløb: Kvalme, hårtab, reaktioner fra omverdenen og om den værste af dem alle: Angsten for ikke at blive rask. Først og fremmest er det dog en fortælling om, hvordan Charlotte fandt sin vej gennem krisen.

Charlotte Bircow: Kræft æde mig – nej! datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Charlotte Bircow: Kræft æde mig – nej! i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger