Chris Minh Doky billetter

Bliv fan

Komponist, jazz-bassist og foredragsholder.

Chris Minh Doky er én af de få danske jazzmusikere som for alvor er brudt igennem internationalt. I 2016 udgav han bogen “Nærvær”, hvor han inspirerer med sine erfaringer og metoder, der udspringer fra musikkens organisme, og hvorledes disse kan implementeres på alle dele af livet.

Sideløbende det aktive liv  scenen er han også aktiv, bag den. Chris Minh Doky har bl.a. været leder i DR’s orkesterafdeling, leder af adskillige musik-, TV- og kulturproduktioner i ind- og udland samt direktør for sit eget produktionsselskab.

Chris Minh Doky har en passion for at dele metoder fra musikkens verden. Vise hvordan man med en musikalsk tilgang kan opnå et bedre sammenspil og nærvær. Både med sine kollegaer men også som individ i en stadig mere hektisk hverdag. Et orkester der ikke spiller sammen vil hverken være givende at spille i – eller lytte til.

Chris Minh Doky foredrag er inspirerende og tankevækkende og de egner sig især godt til organisationer og virksomheder, der ønsker at forbedre deres arbejdsglæde og samarbejdet mellem medarbejderne.

Chris Minh Doky datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Chris Minh Doky i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger