Christian Juncker billetter

Bliv fan

På gennembrudssinglen ’Mogens og Karen’ sang den danske sangskriver Christian Juncker om et nabopar, der trods deres tilforladelige navne nærede giftige bær og en gal hund i haven! Og senere blev Juncker igen folkeeje med den populære sang til serien ’Havana’.

Nu er Juncker på turne med sit mest personlige og verdensanskuelige album til dato. Det nye album har titlen GLOBUS NV  – den første single er ’Sidste nat på fabrikken’ og den er efterfulgt af endnu en forløber: 'Det Er Lige Meget'. Albummet efterfølger det meget anmelderroste ’Bivirkninger’ fra 2016.

Juncker er genkendelig - aldrig kedelig. Der er eftertænksomhed samt catchy tekster og kompositioner i Junckers sange.

Gaffa skriver:
"Sanger og sangskriver Christian Juncker er tilbage i egne fodspor efter par mere dystre og samfundsrevsende albums. På Globus NVdrager han ud i verden og vender altid hjem i sangene, der dyrker spændingsfelterne mellem udlængsel og hjemve på hans vel nok mest helstøbte album. Han karakteriserer selv sangene som et forsøg på at finde sig til rette. Det gør Juncker så ganske fremragende på albummet, hvor han rammer et moment af lykke i den smukt drømmende ”Fra Brønshøj til Paris”. Der skal så lidt til, at idyllen brister, men lige nu og her må gerne vare evigt.

På sangene tager Juncker opgøret med livets fortrædeligheder og små lykkestunder ud fra egen skosnude med et veldoseret samfundskommenterende sangspor. Teksterne er poetisk drejede, som vi kender det fra Juncker, men der er mere kraft og saft i både sange og melodi på Globus NV.

Han bider fra sig i den arrige ”Bonderøvsblod”, mens det hele samler sig i den smukke og tilgivende ”Det er ligemeget” med ordene ”så pust det ud/og blæs på alt, hvad der gør ondt”.

Verden er stor, men Juncker har det alligevel bedst hjemme i Brønshøj.

Christian Juncker datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Christian Juncker i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger