Christina Dahl Kvartet billetter

Bliv fan

Niclas Knudsen: guitar
Christina Dahl: sax
Niels Bo Davidsen: bas
Espen Laub von Lillienskjold: trommer
 
En af de mest respekterede saxofonister herhjemme er Christina Dahl med sine personlige lyriske fortolkninger og soulfulde klang. Hendes udtryk spænder vidt fra det eksplosivt virile til det nedtonede melankolske. 

10 CD'er i eget navn har hun i årenes løb kastet fra sig og altid omgivet af rosende ord og stor opmærksomhed. Dahl har tillige modtaget flere flotte anerkendelser i form af Bent Jædig Prisen, Hæderspris af komponistforeningen DJBFA og Ben Webster Prisen. 

På den nye udgivelse Childish fra 2017 har hun sammen med sine fire musikere udviklet et legende og frit sprog, hvor alle får plads til at udfolde sig. Kompositionerne er skrevet af kapelmesteren selv på et bredt spektrum af musikalske temperamenter. Her er ny skandinavisk jazz med sjæl, dybde og intensitet. Alt sammen leveret af et superhold, der desuden tæller en af vore allerbedste guitarister den originale og legende Niclas Knudsen, den opfindsomme og bundsolide bassist Niels Bo Davidsen samt trommeslageren Espen Laub von Lillienskjold med sit raffinerede og dynamiske spil.

Der serveres mad inden koncerten.

Christina Dahl Kvartet datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Christina Dahl Kvartet i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger