Christopher billetter

Bliv fan

OPLEV CHRISTOPHER I FREDERICIA

Christopher
er i gang med at indspille et nyt album, der udkommer til vinter. Frederik og Fridolin Nordsø er igen hans nærmeste samarbejdspartnere, og der er desuden blevet skrevet sange i Los Angeles og Stockholm.

Hans to første albums har været kæmpesucceser. Christophers sange er streamet mere end 80 mio. gange, og albummet ”Told You So” var nummer 1 på Spotify i mere end 50 dage efter udgivelsen. Både titelsangen og ”Crazy” er gået 2 x platin, ”First Like” og ”CPH Girls” er ligeledes gået platin.

Christophers gennembrud blev cementeret, da han modtog priserne for Årets Danske Popudgivelse, Publikumsprisen og Årets Danske Club Navn (Brandon Beal – ”Twerk It Like Miley”) ved Danish Music Awards 2014.

“Tulips” er navnet på den første single fra det nye album, og fans har skrålet med på den over sommeren på Christophers omfattende festivalturné. Singlen er således kommet flyvende fra start og har ramt alle hitlisterne i streaming og radioplay. Nu venter vi spændt på at høre resten af numrene på det nye album.

Christopher datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Christopher i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger