Christopher billetter

Bliv fan

Efter et års pause træder et af Danmarks allerstørste liveartister tilbage i rampelyset!

”Fans i krise: Christopher forsvundet”. Sådan lød overskrifterne fra flere danske medier tidligere på året. Og med fuldstændig radiotavshedpå alle hans sociale kanaler i de seneste seks måneder, kunne det måske også virker sådan.

Men det var heldigvis ikke tilfældet. Efter et års pause var hitmageren pludselig tilbage med singlen ”Bad”, som gik direkte i top 20 på Spotify, hvor den blev liggende de næste mange uger. Kort efter fulgte up-tempo singlen ”Monogamy”, som strøg direkte til tops den kinesiske musiktjeneste QC Music. Nu i Christopher aktuel med singlen ”Irony”, som mange af hans fans allerede kender indgående, efter Christopher introducerede den i løbet af sommers koncerter.

Med tre albumudgivelser og 15 officielle singler –der alle har solgt enten guld eller platin –har Christopher manifesteret sit talent og indtaget positionen som én af landets største popmusikere. Gennem de sidste tre år har Christopher for alvor taget hul på sin karriere i udlandet, særligt i Asien, hvor imponerende resultater kommer retur til moderlandet.

Udover de mange streams har den danske superstjerne også bevist sit talent på de skrå brædder i både ind-og udland, og til efteråret drager Christopher endnu engang ud på de danske landeveje, hvor han besøger 10 byer på tværs af landet

Christopher datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Christopher i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger