Claudia Campagnol billetter

Bliv fan

Claudia Campagnol: vokal, klaver, keyboard
Zacharias Celinder: guitar
Laszlo Dancs: bas
Niclas Campagnol: trommer
 
Sangerinden Claudia Campagnol er en ny stjerne i Danmark, der tillige behersker flere instrumenter og er en komponist af meget høj kaliber. Hendes sound er varm og soul’et med inspiration fra pop og rhythm’n’blues, men også med en klar jazzreference, hvor improvisation og dynamik er i fokus. Hun spiller og synger lige fra hjertet og blander sine egne stærke kompositioner med et klassisk jazzrepertoire på nye og spændende måder. 


Claudia er født i Budapest og kommer fra en sigøjnerfamilie, hvor de fleste af hendes slægtninge er eller var musikere. Med en opvækst og musikuddannelse i Sverige  etablerede hun sig hurtigt her som en af sin generations førende sangerinder. Claudia Campagnol bor i dag i Danmark og har bl.a. i flere år været en del af saxofonisten Simon Spang-Hanssens gruppe Café Central.

Nu er den 31-årige sangerinde sprunget ud på egne ben og er godt på vej til en international karriere. Med sig har hun foruden to unge talenter ægtemanden - den fremragende og allestedsnærværende trommeslager Niclas Campagnol.

Claudia Campagnol datoer og billetter

tor 29 jul 2021 19:00

Studenterhus Odense, Odense

Claudia Campagnol // Odense Jazz Festival

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger