Cocktailaften for Veninder billetter

Bliv fan

Nu genopstår et af det arrangementer, der gennem Kammerateriets tid på havnen altid har været et sikkert hit: Kammerateriets Venindeaften. Under påskud af et fagligt indhold - denne gang cocktailsmagning - byder vi indenfor til en festlig og varm aften for dig og veninderne - med god tid til at spise, snakke og grine sammen! 

Lørdag den 4. februar byder vi på velkomstdrink og en lækker tapas-inspireret sharefood fra Frederiksøens Madbar. Efter spisning afholder vi en berusende spændende cocktailsmagning, hvor vores cocktailprofessor beretter om fem klassiske cocktails, deres historie - og ikke mindst deres smag! Vi serverer fem af de største cocktailklassikere i elegant smagestørrelse (5 x ca 10-15 cl). Vidste du for eksempel, at Negroni-cocktailen er over 100 år gammel. Eller at White Lady nærmest var 10 år undervejs, før den fandt sin nuværende form i 1929? Og hvorfor søren putter I æggehvide mine cocktails? Og ved du forresten, hvilken cocktail, der så dagens lys, da en ung kvinde i London i senfirserne bad bartenderen om en cocktails “that will wake me up, and then fuck me up.”

Efter cocktailsceancen sætter DJ’en gang i dansegulvet med de største dansehits. Klokken 22.00 åbner vi for andre gæster - og potentielle dansepartnere udefra. 

Du køber:
- Velkomstdrink
- Spisning - sharefood anrettet på fade til bordet
- 5 mini-cocktails (10-15 cl pr stk) og fortællinger om cocktails.
- Lukket selskab 18.00-22.00


I kan reservere bord sammen ved at sende en mail til hej@kammerateriet.dk efter billetkøbet.

Cocktailaften for Veninder datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Cocktailaften for Veninder i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger