Come2Live 2019 billetter

Bliv fan

I 2019 går det løs, når de smukke omgivelser ved Hindsgavl Slot i Middelfart bliver rammerne for Come2Live Slotskoncert lørdag den 7. september
.
Denne sensommerdag er der lagt op til store oplevelser, hvor musik, kærlighed og fællesskab, som altid, er i højsædet. Det er vigtigt for folkene bag Come2Live, at musikken indbyder til fællesskab blandt publikum. Og hvad bringer folk tættere sammen end de helt store hits, vi alle kan synge med på?

Come2Live er stolte af at kunne præsentere dette års musik-program:

Danmarks Underholdningsorkester – Underholdningsorkesteret er klar til at starte dagen med et brag af en koncert, der blander klassisk musik med nutidens største hits. Underholdningsorkesteret gæstes af pop-sensationen NOAH og jazz-sangerinden Sinne Eeg, der optræder med en helt særlig Nat King Cole Tribute. Disse synergier vil være med til at skabe en fantastisk start på Come2Live 2019!

Mads Langer – Sangeren og sangskriveren, der gang på gang formår at smelte danskernes hjerte, kommer til Come2Live med sin hitparade, der bl.a. tæller ”3AM”, ”Fact-Fiction”, "Heartquake” og ”Elephant” – for bare at nævne nogle få. Mads Langer har spillet over 400 koncerter i ind- og udland og har høstet stor ros og flere priser. Come2Live glæder sig til at byde velkommen til den succesfulde sanger, der helt sikkert vil sætte gang i
fællessangen fra starten!


Jacob Dinesen – Den unge frembrusende stjerne, der slog igennem med albummet ”Brace against the storm”, optræder på Come2Live 2019 med sine hits samt helt nye originale sange fra det spritnye album ”Found it”, der udkom den 16. november 2018. Med sine bare 23 år, har Dinesen turnéret Danmark tyndt og skiltet med ”udsolgt” på langt de fleste spillesteder i landet. Oplev den fantastiske live-kunstner på dette års Come2Live Slotskoncert!

I kan godt begynde at varme stemmerne op – den 7. september skal vi skråle med på alle hitsne til Come2Live 2019!

Der er nu ikke noget, der kan føre danskerne sammen som musik - og mad! Derfor vil der selvfølgelig også være et hav af kulinariske oplevelser kreeret af Hindsgavls kokketeam. Du kan godt forberede dig på en aften du sent vil glemme!

Kom til fest, kom til Hindsgavl Slot, Come2Live!

Come2Live 2019 datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Come2Live 2019 i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger