Dage med fuld damp billetter

Bliv fan

NYHED: Oplev et optændt damplokomotiv

I weekenden den 9.-10. september sætter Danmarks Jernbanemuseum fokus på damplokomotiver med arrangementet Dage med fuld damp. Begge dage vil der være fortællinger for voksne og børn, ligesom der vil være kørsler med store og små damplokomotiver på museets område. Vi går bag om de kraftfulde maskiner og fortæller deres historie og udvikling. Som noget helt unikt for weekenden er det muligt at komme ind i et optændt damplokomotiv og opleve, hvordan det ser ud nedenunder. I kommer ind i førerhuset på damplokomotivet K 563 fra 1899. Her oplever I varmen fra kullene og ser, hvordan et damplokomotiv bliver betjent. Bagefter bliver I ført ned i graven under lokomotivet, så I kan se det nedefra. På turen vil I høre om, hvordan damplokomotiver fungerer. Aktiviteten tager ca. 1 time. Børn skal være min. 6 år, og hvert barn skal være i følge med én voksen, dvs. køber I billet til ét barn, skal I også købe billet til én voksen. Af sikkerhedsmæssige årsager skal alle deltagere iføres hjelm og kedeldragt inden aktiviteten. Museet sørger for den rette beklædning.

 (Detaljebillederne er fra HS 415 - ikke K 563)

Tidspunkter for aktiviteten

Både lørdag d. 9. september og søndag d. 10. september

Formiddag: Kl. 10.15, kl. 10.35, kl. 10.55, kl. 11.15, kl. 11.35 & kl. 11.55

Eftermiddag: Kl. 13.15, kl. 13.35, kl. 13.55, kl. 14.15, kl. 14.35 & kl. 14.55 

Billetsalg

Prisen er 30 kr. + gebyr pr. person.

Billetter skal købes på forhånd.

Der er et begrænset antal billetter pr. gang, og I køber til et bestemt tidspunkt.

Aktiviteten tager ca. 1 time.

Børn skal være min. 6 år, og hvert barn skal være i følge med én voksen, dvs. køber I billet til ét barn, skal I også købe billet til én voksen.

Der skal købes entrébillet til Danmarks Jernbanemuseum for at deltage i aktiviteten. Entrébillet købes ved ankomst til museet. Entrépris for børn (5-17 år) = 50 kr. og voksne = 95 kr

Dage med fuld damp datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Dage med fuld damp i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger