Dan Turéll + Halfdan E LIVE billetter

Bliv fan

De prisbelønnede plader med den legendariske digter Dan Turéll og den musikalske troldmand Halfdan E blev meget populære med deres både infølte og frække blanding af musik og beatlyrik – du husker sikkert ‘Jeg holder af Hverdagen’ og ‘Jeg skulle have været Taxachauffør’ – og ‘Sidste tur gennem Byen’ – numre som stadig er en del af soundtracket til vores liv og som er blevet en fast del af skoler og gymnasiers eksamenspensum.

Halfdan E udgav sidste år et tredje album, ‘Telefon til afdøde’, og nu er han på landevejen med et orkester, der mestrer hele bagkataloget og giver det nyt liv i musikalsk og visuelt meget varm, intens og magisk forestilling.

Halfdan E har allieret sig med skuespiller Mads Wille (kendt fra bl.a. ‘Badehotellet’ og landet teaterscener), som i suveræn stil lægger stemme og temperament til Turèlls udødelige digte.

Musikalsk bliver Halfdan E desuden bakket op af Søren Siegumfeldt (blæseinstrumenter) og Lars Daniel Terkelsen (keyboards) som også spiller på pladerne – et meget alsidigt orkester som bliver ved med at overraske.

Dan Turéll + Halfdan E LIVE datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Dan Turéll + Halfdan E LIVE i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger